Product: Philips Avent SCF573/11 Classic+ Voedingsfles - 260ml

Philips Avent SCF573/11 Classic+ Voedingsfles
Philips Avent 2e halve prijs

Philips Avent SCF573/11 Classic+ Voedingsfles - 260ml

De Philips Avent SCF573/11 Classic+-voedingsfles vermindert krampjes en ongemak. Met een vrolijk design in een zachte roze kleur, met details van lieveheersbeestjes.Klinisch bewezen: vermindert darmkrampjes*
• Het Airflexsysteem is ontworpen om winderigheid en darmkrampjes te voorkomen en ononderbroken te kunnen voeden.
• Het Airflexventiel houdt de lucht in de fles en weg van het buikje van je baby, om windjes, spugen en boertjes te verminderen.
• Het geribbelde design van de speen helpt inklappen van de speen voorkomen voor een ononderbroken voeding.

Minder ongemak, met name ‘s nachts
Voldoende slaap en goede voeding zijn essentiële voorwaarden voor een gezonde, blije baby. De Philips Avent Classic+-fles zorgt voor minder huilerig gedrag. Baby's die werden gevoed met Philips Avent Classic+-flessen vertoonden 's nachts 60% minder huilerig gedrag dan baby's die werden gevoed met een antikrampjesfles van een concurrent.*

Eenvoudig schoon te maken
Met slechts 4 onderdelen, een brede hals en afgeronde hoeken is het eenvoudig om de voedingsfles snel en grondig te reinigen, voor een perfecte hygiëne. De fles is in een mum van tijd weer schoon.

Andere voordelen
• Eenvoudig in elkaar te zetten met minder onderdelen
• Brede flessenhals, om de fles makkelijk te vullen.
• Gemakkelijk en in elke gewenste houding vast te houden
• Spenen met verschillende toevoersnelheden verkrijgbaar
• Lekvrij design
• gemaakt van BPA-vrij materiaal (PP).
* Baby's van twee weken oud, die werden gevoed met een Philips Avent-fles, hadden 's nachts aanzienlijk minder last van darmkrampjes en huilerig gedrag dan baby's die werden gevoed met een fles van een concurrent.
* Het is bewezen dat het design van de speen voorkomt dat de speen inklapt, zodat je baby minder lucht binnen krijgt en je kunt voeden zonder onderbrekingen.
* Wat zijn darmkrampjes en hoe beïnvloeden ze je baby? Darmkrampjes worden gedeeltelijk veroorzaakt door het inslikken van lucht bij het voeden. Dit zorgt voor ongemak in het spijsverteringssysteem van de baby. Symptomen zijn onder andere huilen, winderigheid en spugen.

Prijs: € 9.09

Deze aanbieding is niet meer geldig.

De verloopdatum was zondag 20 mei 2018.

U kunt dit product niet aan uw keuzelijst toevoegen zonder in te loggen.

Anderen bekeken ook: