Product: Tefal FV9640 Ultimate Anti-calc 400 Stoomstrijkijzer

Tefal FV9640 Ultimate Anti-calc 400 Stoomstrijkijzer

 

€ 44.99

Tefal FV9640 Ultimate Anti-calc 400 Stoomstrijkijzer

Maak je kleren in een handomdraai kreukvrij met dit handige Tefal FV9640 Ultimate Anti-calc 400 Stoomstrijkijzer. Het strijkijzer heeft een krachtig vermogen van 2.600 watt.Het stoomstrijkijzer heeft een speciale Gliss Glide Protect strijkzool voor langdurige glijprestaties en een uitstekende stoomverdeling. Het strijkijzer is ook geschikt voor verticaal stomen. De maximale stoomafgifte is 200 g/min. Met de uitneembare kalkverzamelaar aan de achterzijde verzamel je zeer eenvoudig kalk. Zo ben je verzekerd van langdurige stoomprestaties. Het strijkijzer is inclusief een waterreservoir van 320 ml voor een vlotte strijkbeurt.

Soepel en glad strijken
Het strijkijzer heeft een variabele stoomafgifte tot wel 50 gram stoom per minuut om je textiel te bevochtigen voor soepeler strijken. Met de krachtige stoomstoot tot 200 g stoom per minuut maak je extra lastige kreukels glad.

Veilig in gebruik
De automatische stoomfunctie past de stoom en temperatuur automatisch aan het gekozen textiel aan. De druppelstop voorkomt dat er water op de stof druppelt. Het apparaat schakelt zichzelf na een bepaalde tijd uit. Wikkel het snoer rond het strijkijzer om het apparaat makkelijk op te bergen.

Prijs: van €   voor € 44.99

Deze aanbieding is niet meer geldig.

De verloopdatum was zondag 5 mei 2019.

U kunt dit product niet aan uw keuzelijst toevoegen zonder in te loggen.

Anderen bekeken ook: