Product: Trekpleister Citrodiol 0% Deet Anti-Insect Spray - 75ml

Trekpleister Citrodiol 0% Deet Anti-Insect Spray

 

€ 3.99

Trekpleister Citrodiol 0% Deet Anti-Insect Spray - 75ml

Trekpleister Anti-insect Citriodiol Spray beschermt gemiddeld 4-6 uur tegen muggen, teken en knutten. Gebruik Trekpleister Anti-insect Citriodiol Spray veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.Hoe gebruik je Trekpleister Citrodiol 0% Deet Anti-Insect Spray ?
Gebruik alleen buiten of op een goed geventileerde plaats. Product spaarzaam en zorgvuldig aanbrengen op onbedekte lichaamsdelen. Verdeel het middel gelijkmatig over je huid. Het pompje tenminste 15 cm van de huid houden. Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 3 maanden. Het middel niet aanbrengen bij de ogen, op de lippen en op beschadigde huid (wonden). Eveneens niet aanbrengen op plaatsen waar door buiging van gewrichten, veelvuldige buiging van de huid normaal is, dus niet aanbrengen in de knieholte en de elleboogholte. Draag bij voorkeur een lange broek en shirt met lange mouwen. Bevat citronellal, citronellol, eucalyptol, linalool en limonene. Kan een allergische reactie veroorzaken. Het middel één keer per dag opbrengen.

Werkzame stoffen:
EUCALYPTUS CITRIODORA OIL, HYDRATED, CYCLIZED 30% W/W

Wettelijk gebruiksvoorschrift:
Toegestaan is uitsluitend het gebruik als middel ter afwering van muggen, teken en knutten bij mensen. De gebruiksaanwijzing zoals opgenomen onder B. moet worden aangehouden. Dit product is uitsluitend bestemd voor niet-professioneel gebruik.

Voorzorgsmaatregelen:
Buiten het bereik van kinderen houden.
BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Contactlenzen verwijderen en indien mogelijk blijven spoelen. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Spuitnevel niet inademen. Bij onwel voelen een arts raadplegen.

Toelatingsnummer:
NOTIF1146

Prijs: van €   voor € 3.99

Deze aanbieding is niet meer geldig.

De verloopdatum was zondag 9 augustus 2020.

U kunt dit product niet aan uw keuzelijst toevoegen zonder in te loggen.

Anderen bekeken ook: